28 Feb, 2022: Den svenska sektionen av ISCM står även enade bakom det uttalande som ISCM.org har gjort gällande situationen i Ukraina.

ISCM

DEN SVENSKA SEKTIONEN AV:
International Society for Contemporary Music

Nutida musik tidskrift

Nutida Musik

Nutida Musik är en kulturtidskrift om och omkring modern konstmusik som ges ut av svenska sektionen för ISCM. Nutida Musik kommer ut fyra gånger om året och speglar dagens konstmusik och experimentella musik, med öppna öron mot såväl andra genrer som andra konstformer. En digitalprenumeration ingår vid medlemskap i svenska ISCM, och man kan även erhålla pappersversionen mot ett smärre tillägg. Magnus Bunnskog och Susanne Skog är redaktörerna för tidskriften Nutida Musik.

Läs mer på www.nutidamusik.com

Nyheter

3 svenska tonsättare presenterar sina verk på iscm.org

2021-05-08

ISCM.org har under 2021 bjudit in alla medlemsorganisationerna runt om i världen att plocka fram några verk från varje organisation inom det som ISCM kallar för "The ISCM Virtual Collaborative Series". Här är tre svenska verk presenterade!
Läs mer

4 tonsättare framförda i Tallin!

2020-05-16

Under WNMD i Tallinn i maj 2019 fick fyra svenska tonsättare verk framförda. Jenny Hettne, Catharina Palmaer, Patric Simmerud och Thommy Wahlström hade alla fina framföranden av sina verk och vi ser fram emot att veta vad som kommer av dessa internationellt exponerade verk!
Läs mer