28 Feb, 2022: Den svenska sektionen av ISCM står även enade bakom det uttalande som ISCM.org har gjort gällande situationen i Ukraina.

ISCM

DEN SVENSKA SEKTIONEN AV:
International Society for Contemporary Music

World New Music Days

World New Music Days

Varje år håller ISCM festivalen World Music Days, en årlig sammanslutning för sällskapet med nätverkande som sker samtidigt som en längre festival för ny musik. Värdar är en medlemssektion, och de senaste åren har festivalen hållits i t ex Korea, Slovenia, Belgien och Österrike. Sverige har varit värd både 1994 och 2009. Varje festival innehåller minst ett verk från varje medlemsland och verken väljs av lokala juryn i de olika medlemsländer. Utlysningar publiceras varje år i samband med att den internationella festivalen kungör sina kriterier. Kommande festivaler 2022-2023 äger rum i Nya Zeeland och Sydafrika.

Du kan klicka direkt på någon av länkarna nedan för att komma till de tidigare festivalerna eller läsa mer om World New Music Days på https://iscm.org.

Tidigare World New Music Days:

Nyheter

Grattis Martin Svensson & Fabian Svensson!!

2023-09-19

Vi skulle vilja gratulera Martin Svensson och Fabian Svensson, som både har tagits ut av den internationella juryn och får således framföras i Sydafrika under festivalen i november 2023!
Läs mer