28 Feb, 2022: Den svenska sektionen av ISCM står även enade bakom det uttalande som ISCM.org har gjort gällande situationen i Ukraina.

ISCM

DEN SVENSKA SEKTIONEN AV:
International Society for Contemporary Music

2 svenska verk uttagna till ISCM WMD i Tongyeoung!

2015-10-01

Nu har de verk från Sverige som kommer att framföras i Tongyeoung i Sydkorea under nästa års WNMD offentliggjorts: Henrik Strindbergs ”O Freunde, let others speak” för orkester, och Henrik Denerins ”Fluchtlinien” för solo flöjt, framförs under 2016 års ISCM World Music Days.

Stort grattis! Mer info om festivalen kommer snart.

Tillbaka till nyheter

Nyheter

3 svenska tonsättare presenterar sina verk på iscm.org

2021-05-08

ISCM.org har under 2021 bjudit in alla medlemsorganisationerna runt om i världen att plocka fram några verk från varje organisation inom det som ISCM kallar för "The ISCM Virtual Collaborative Series". Här är tre svenska verk presenterade!
Läs mer

4 tonsättare framförda i Tallin!

2020-05-16

Under WNMD i Tallinn i maj 2019 fick fyra svenska tonsättare verk framförda. Jenny Hettne, Catharina Palmaer, Patric Simmerud och Thommy Wahlström hade alla fina framföranden av sina verk och vi ser fram emot att veta vad som kommer av dessa internationellt exponerade verk!
Läs mer