28 Feb, 2022: Den svenska sektionen av ISCM står även enade bakom det uttalande som ISCM.org har gjort gällande situationen i Ukraina.

ISCM

DEN SVENSKA SEKTIONEN AV:
International Society for Contemporary Music

Två tonsättare utvalda till Beijing 2018

2017-11-02

Resultatet av den internationella uttagningen inför ISCM Beijing

Först och främst vill vi be om ursäkt att beskedet, som vi trodde skulle komma redan den 1 februari, har dröjt; vi var helt enkelt tvungna att avvakta officiellt besked från internationella ISCM. Men nu har vi fått lov att kungöra de svenska verk som har tagits ut till Beijing. Stort grattis alltså till André Chini och Sune Mattias Emanuelsson, som nu får representera svenska och gotländska sektionerna under senare hälften av maj. Andrés stycke ”Trafficking” för kammarensemble och Sune Mattias verk ”It took me a long time to learn not to be sad” för EAM kommer alltså att framföras under Beijing New Music Festival mellan den 18-26 maj.

Nästa festival äger rum i Estland under våren 2019, och vi kommer att skicka uppgifter om nästa Call for works så snart vi kan. Tack för att du har skickat in ditt verk till oss och vi hoppas ha med varandra att göra snart igen.

Tillbaka till nyheter

Nyheter

Grattis Martin Svensson & Fabian Svensson!!

2023-09-19

Vi skulle vilja gratulera Martin Svensson och Fabian Svensson, som både har tagits ut av den internationella juryn och får således framföras i Sydafrika under festivalen i november 2023!
Läs mer